Bemutatkozunk

A Figyelő, Magyarország vezető üzleti hetilapja bázisán szerveződnek a Figyelő-konferenciák. Évente 8-10 konferenciát rendezünk 100-200 fős közönség előtt. Rendezvényeinken az üzleti szféra döntéshozói, az államigazgatás vezető szakemberei és prominens közéleti szereplők adnak tájékoztatást és cserélnek eszmét egy-egy szakterületet érintő aktuális trendekről, folyamatokról. A Figyelő elméleti és gyakorlati műhelyének részeként egyszerre képes meríteni a több évtizedes tradíciókból és a friss információkból. 

Az egyes konferenciák témájához kapcsolódóan külön összeállítást, mellékletet vagy cikksorozatot jelentetünk meg a Figyelő hetilapban vagy a Figyelő Trendben. A konferenciák témái visszatérőek, így évről évre nyomon követhetjük az egy-egy szakmát vagy szektort érintő jelentősebb trendeket, változásokat.

A TOP 200 Konferenciák célja, hogy az üzleti döntéshozókat, a gazdaság irányítóit közös gondolkodásra hívja abban a témában, melyet a Figyelő adott évben zászlajára tűz. A párbeszéd ösztönzésére a konferenciát megelőző hónapokban a lapban hétről hétre jelennek meg a témához kapcsolódó cikkek, vitageneráló riportok és interjúk. A konferencián mintegy 200 vállalati topvezető és gazdasági döntéshozó vesz részt.