Bemutatkozás

A „TOP200” márka az elmúlt 20 évben Magyarország egyik legjelentősebb üzleti brandjévé vált. Az évente egy alkalommal megrendezésre kerülő TOP200 Konferencia és a hozzá kapcsolódó Gálaest minden év egyik legkiemelkedőbb üzleti eseménye. Magyarország azon kétszáz legnagyobb cége kerül ilyenkor fókuszba, amelyek az adott évben, előre meghatározott szempontok alapján a legjelentősebb gazdasági eredményeket érték el. 

 

A kiadvány megvásárlásához kattintson a képre!

Gála

A TOP200 program keretében évről évre exkluzív díjátadó gálát rendezünk, mely az év legfontosabb üzleti eseménye. Nincs még egy olyan rendezvény Magyarországon, ahol ilyen nagy számban lennének jelen a gazdaság meghatározó személyiségei: a legnagyobb vállalatok első számú vezetői, kormánytagok, állami és gazdasági szervezetek döntéshozói, valamint diplomaták és helyi befektetés-ösztönző társaságok első emberei. Az estet látványos díjátadó és állófogadás teszi teljessé, amely jó alkalmat biztosít a kapcsolatteremtésre és a zavartalan beszélgetésre.

 

Konferencia

A TOP200 Konferenciák célja, hogy az üzleti döntéshozókat, a gazdaság irányítóit közös gondolkodásra hívja annak az ügynek kapcsán, melyet a Figyelő adott évben zászlajára tűz. A párbeszéd ösztönzésére a konferenciát megelőző hetekben jelenik meg a lapban a témához kapcsolódó cikk, vitageneráló riport vagy interjú.